Upstairs Hotel Oostende

NADA en Mosmuur realiseerden de volledige groeninrichting van het hotel, restaurant en de kamers. Naast de verschillende mosmuren en moskaders werden er ook talloze planten voorzien die het hele hotel een groene toets geven. Op de patio kan je genieten in de schaduw van de op maat gemaakte pottenwand, aan de balie boek je een nachtje bij onder het wakend oog van onze pijlgifkikker biotoop. Er werd buiten gewerkt met inheemse duingrassen en planten.

Concept: Logeren in een hippe, groene omgeving vlakbij de kust.

 

Technical Specs: Moswand ‘U’ in het atrium van 19 vierkante meter, zo’n 10 meter boven de grond in Urban-Jungle- stijl, doorlopend van plafond tot wand. Meerdere moskaders en panelen in andere zalen, restaurant en inkomhal. Verlichting, inrichting balie, Biorb-terrariums en grotere beplanting in de centrale inkom. Groenstukjes in alle kamers. Groenwanden en pottentuinen in het restaurant, de bar en de binnentuin. Groen-accenten over het ganse hotel.

“Upstairs Hotel is thé place to be in Oostende. Een verzamelplaats voor wereldreizigers, citytrippers, artiesten, creatievelingen of gewoon de buurman om de hoek. Kortom een plaats waar iedereen welkom is.  Upstairs Hotel bevindt zich in het bruisende centrum van Oostende en op een steenworp van de prachtige, uitgestrekte stranden. De perfecte uitvalsbasis voor een perfecte getaway!” 

Upstairs Hotel