Over Mosmuur

Mosmuur specialiseert zich in unieke creaties uitgevoerd met mossen en andere natuurlijke materialen. Ons team combineert kennis en passie voor natuur, botanica, ecologie en kunst, waardoor uitzonderlijke projecten ontstaan. Wij bieden verschillende groenelementen aan met als doel meer groen naar binnen te brengen. Naast moselementen bieden we ook living walls en overige interieurbeplanting met bijhorende onderhoudsservice. Een projectmedewerker van Mosmuur komt op aanvraag bij u ter plaatse om advies te geven over een optimale invulling van uw ruimte('s). We denken graag met u mee !

NADA & Mosmuur - een groene samenwerking

Mosmuur is het dochterbedrijf van NADA (Nature & Aquarium Design Antwerp) en is het projectteam dat zich voornamelijk focust op de zakelijke (kantoor)markt. We werken hiervoor zowel rechtstreeks voor onze eindklanten alsook met architecten, designers en doorverkopers. Ook particuliere en residentiële projecten zijn mogelijk.

 

Hoe het begon

 

Onze winkel NADA is in 2014 opgericht en ontstaan vanuit een groeiende behoefte aan meer groen in een fel verstedelijkte omgeving en de toenemende trend van eco-design en indoor nature. Zaakvoerder Jan Vos combineerde zijn kennis en ervaring rond natuur, tuinieren, stadsontharding, aquarium design en aquascaping met een passie voor water, (kamer)planten en interieurvormgeving. Het resultaat is een prachtige en inspirerende winkel geworden.

 

Als snel kwam de vraag naar (grotere) zakelijke projecten en werd een aparte projectploeg opgericht die in eerste instantie voornamelijk moselementen aanbood. Na 2 jaar werden ook living walls en overige interieurbeplanting met bijhorend onderhoudsservice toegevoegd aan het gamma.

 

Intussen hebben we een ruime werkplaats en kantoor en bestaan we uit een team van 10 gepassioneerde medewerkers die dagdagelijks het beste geven van zichtzelf om de mooiste projecten te realiseren en onderhouden voor onze klanten.

 

En u, wanneer begint u aan uw groen avontuur ?

 

‘Cause every room should be a LIVING room