Contact

Stel ons al uw vragen of bezoek onze conceptstore, het mos-atelier of onze nieuwe showroom voor inspiratie of een beleving van onze producten en projecten. In onze winkel 'NADA' kan u terecht voor kleinere moskaders, decoratieve mos-objecten, uw bestellingen en ophalingen en een unieke collectie producten rond groen in huis. Bent u architect of interieurvormgever of heeft u interesse in een grotere moswand? Dan nemen we u graag mee naar onze nieuwe showroom verderop in de straat, waar we met een kopje koffie en een uniek uitzicht graag uw project overlopen en onze showmodellen toelichten (enkel mogelijk op afspraak op weekdagen).

NADA – Mosmuur Conceptstore

Lange Koepoortstraat 10-12
2000 Antwerpen – België

0032(0)3 501.51.15
info@mosmuur.eu

BTW BE0556762182

BE15143090445430

 

Openingsuren 

u kan bij NADA terecht voor diverse kaders uit het vaste gamma – mail vooraf voor voorradigheid

 

Dinsdag – Donderdag: 10:30u – 18:30u
Vrijdag: 11:00u – 19:00u
Zaterdag: 10:30u – 18:30u
Zondag en maandag: gesloten

 

Moskwartier

Atelier

Crauwelengang 1  –  2000 Antwerpen –

Enkel voor leveringen of ophaling moswerken op afspraak (betalingen ter plaatse niet mogelijk)

 

The Beacon

Showroom & Meetingcenter – Kantoren

Tolhuis –  Sint-Pietersvliet 7  5fl.  2000 Antwerpen

Enkel op afspraak / op weekdagen

Meer lezen?

Contacteer ons

Heb je een vraag of opmerking? Veel info kan je vinden in onze catalogus Mosmuur of de folder Living Walls.

Maar je kan ook iets laten weten via dit formulier:

Vraag een vertegenwoordiger

Wij denken graag mee met onze klanten. Daarom maken wij graag tijd vrij voor een plaatsbezoek waarbij we voorstellen kunnen overlopen, stalen kunnen voorleggen en indien nodig kunnen opmeten. Op basis van de gemaakte foto’s ter plaatse kunnen we vervolgens een simulatie maken van uw project, of indien nodig een ontwerp op maat. Zo kan u zich een goed beeld vormen van het beoogde eindresultaat voor we van start gaan. 

Levering en plaatsing door het mosmuur-team

Wil u zeker zijn van een perfect eindresultaat dan raden we aan de plaatsing door onze ervaren medwerkers te laten uitvoeren. Zo vermijdt u ook eventuele schade door transport. Onze projectcoördinator neemt ongeveer één week voor de plaatsing contact met u op om met u het installatieproces te overlopen. Indien mogelijk of gewenst kan een plaatsbezoek aangewezen zijn. Zo komen we later nooit voor verassingen te staan en kan alles snel en kwalitatief verlopen, een goede voorbereiding is immers alles. De plaatsing van grotere wanden gebeurt steeds door twee medewerkers. Grotere panelen worden afhankelijk van de bestaande ondergrond of wand bevestigd met slagpluggen, nagels of schroeven, direct tegen de achterwand of tegen een houten skelet. De naden en randen worden ter plaatse zorgvuldig afgewerkt. Onze medewerkers gaan pas naar huis als u 100% tevreden bent.

Akoestisch onderzoek

Een storende resonantie of galm is vaak een erg hinderlijke doch onzichtbare aanwezige in de kamer of ruimte. Een echo of geluidsreflectie kan zich via kale muren, wanden of plafonds gemakkelijk verplaatsen. In de moderne architectuur worden bouwmaterialen die bijdragen tot deze problematiek helaas steeds vaker toegepast. In een werk- of woonomgeving is een optimale akoestiek daarom belangrijk voor de productiviteit en uw comfort. Indien u twijfelt over de doeltreffendheid van onze akoestische panelen kan onze geluidstechnicus ter plaatse opmetingen en vergelijkingen uitvoeren, zodat u het verschil ‘voor en na’ aan de hand van oppervlaktesimulaties kan vergelijken.

Staal of kleurenkaart aanvragen

Indien u wenst kan u in de winkel ook stalen of moskaders ontlenen om te tonen aan uw klant of om thuis te testen. We vragen hiervoor een waarborg en hanteren een leentermijn, doorgaans bedraagt deze 14 dagen.  Onze kleurenkaart en informatieve brochure kan u ook opvragen per mail of via onderstaand formulier.