Hairbureau RED in Gent

RED knipt jouw haren niet. RED wil jou blij maken met je kapsel. En daarbij hoort een verwen moment in een unieke en natuurlijke omgeving, uitgevoerd door Mosmuur.

Kapsalon RED was op zoek naar een esthetische oplossing om ten midden van het bestaande salon een unit te plaatsen waarin een berghok, toilet, washok en kleine kitchenette konden worden ingericht. Deze gebogen technische ruimte moest een blikvanger worden in de zaal. Ter contrast van de rode bedrijfskleuren werd gekozen voor een felgroene moswand in het type ‘Naturel’ waarin een logo, verschillende deuren en een lichtscreen werden verwerk.

 

“Kleur bekennen: dat is wat RED elke dag doet. Haarkleur is nu eenmaal ons ding, of het nu om balayage, highlights, pastel, of ombré gaat. Weet je (nog) niet wat je wil? Dan komen we daar aan de hand van een kleurenanalyse snel achter. Of is er iets fout gelopen met je haarkleur? Dan zoeken we samen naar de beste oplossing. En om zeker te weten dat u met de juiste tint naar huis gaat, volgen wij de nieuwe kleuren en technieken op de voet.”

 

www.red-stylists.be

Gerelateerde producten