Quality By Design

Quality By Design - Moswand in Modern Moss met een 3D logo die doorloopt over de hele verdieping. Eigenaars Bart en zijn vrouw huwden in Antwerpen voor de grote moswand die we realiseerden in de trouwzaal. Als blijvende herinnering aan deze prachtige dag besloten ze hun nieuwe hoofdzetel ook met moswanden in te richten. Quality by Mosmuur.

In 2011 startte QbD in Wilrijk op in het appartement van ceo Bart Van Acker. Nadien volgden heel wat verhuizen van huurpand naar huurpand. Het bedrijf vestigde zich even in Kontich, maar keerde later terug naar Wilrijk naar de Fotografielaan 18. In diezelfde straat werd nu een nieuw hoofdkantoor opgetrokken en dat werd zopas feestelijk geopend in het bijzijn van meer dan 200 aanwezigen.

“De voorbije zeven jaar zijn we enorm snel gegroeid. De stap naar een hoofdkantoor in eigen beheer moest er dan ook van komen. We hebben bewust gekozen voor een gebouw met extra ruimte, want ook de komende jaren hebben we de intentie om fel te groeien. Het pand moet ons dus kunnen volgen in die uitbreiding”

 

Bart Van Acker.

 

QbD helpt bedrijven wereldwijd om kwaliteitsrisico’s te beheersen tijdens de ontwikkeling, productie en distributie van producten. Dat gebeurt door processen, applicaties en apparatuur te valideren of door het kwaliteitsbeheer of technische overdrachten te verbeteren. In België zijn er 120 mensen aan de slag.

 

Website QBD

Gerelateerde producten