Tentoonstelling ‘Groen in de Stad’

NADA werd uitgekozen door het Ecohuis Antwerpen om een interessante en vernieuwende tentoonstelling uit te werken over groen in de stad. Met interessante display's, moswanden, installaties en mooi geïllustreerde infopanelen.

Antwerpen is best een groene stad met verrassende groene plekjes. De expo ‘Minder grijs, Meer groen’ laat u kennismaken met verschillende vernieuwende vormen van stedelijk groen in tekst en beeld. U vindt er inspiratie om zelf bij te dragen aan een groenere stad.

Op vraag van de stad Antwerpen bedacht het team van NADA een nieuwe tentoonstelling, die dan later werd gekozen uit drie inzendingen. De tentoonstelling ‘groen in de stad’ heeft als doel de mensen bewust te maken dat groen in de stad een enorme meerwaarde beidt. In deze nieuwe tentoonstelling werden ook veel leuke voorbeelden aangekaart om dit te kunnen realiseren op de kleinere locaties zonder een al te groot budget. Marieke, eigenaar van de winkel en bedenker van de oude tentoonstelling, zorgde voor de talloze teksten, panelen, lay-outs en pictogrammen. Zij werd daarbij geholpen door het Mosmuur-team voor de opbouw van de expo en installaties.