Pop-upstore Volvo te Mechelen

Volvo Vermant wil bewijzen dat de toekomst voor mobiliteit ligt bij hybride en elektrisch. Daarom opende het bedrijf de V60 Xperience Store in hartje Mechelen. Passanten kunnen hier de nieuwe Volvo ontdekken in een bijzonder groen kader, onder het motto Hybrid mobility without compromise – Charging a green city future.

Groene mobiele toekomst

 

“Door aanwezig te zijn op een plaats waar het publiek ons niet noodzakelijk verwacht, willen we op een laagdrempelige manier de mensen welkom heten in de unieke Volvo-sfeer en hen laten proeven van wat de groene mobiele toekomst bij Volvo te bieden heeft”

 

Johan Sterckx, operationeel manager bij Volvo Vermant.

 

Heel de maand augustus zet Volvo Vermant in de pop-up store zijn gloednieuwe V60 in de kijker in de Lamotsite.op de Mechelse Haverwerf. Passanten kunnen hier de nieuwe Volvo ontdekken in een bijzonder kader, onder het motto Hybrid mobility without compromise – Charging a green city future.

Op de tijdelijke locatie krijgen de Mechelaars een glimp te zien van de huidige evoluties op het vlak van (hybride) aandrijvingen en krijgen ze een beeld van een volledig elektrische toekomst. De nieuwe Volvo V60 is de ster van deze Jewelbox-locatie.

 

Gerelateerde producten