Landkaart Departement Computerscience

Een groene wereld voor de afdeling Computerwetenschappen, Universiteit Antwerpen. Gerealiseerd in mos, 4 meter lang en 2 meter hoog, waar toch voldoende details in zijn verwerkt zoals gebergtes, eilanden en meren.

Bent u op zoek naar een originele moswand met een globale uitstraling voor uw thuis of bedrijf? Dan zijn onze wereldkaarten in mos of hout altijd een goede keuze. Door de achterwand in schors kan u de mos-kaart als prikbord gebruiken, om zo bijvoorbeeld uw reizen en bestemmingen of buitenlandse filialen een zichtbare plaats te geven in uw interieur.  We hebben verschillende wereldkaarten, en alle mogelijke formaten en stijlen. Formaat en mos-stijl van een moswereld speelt geen rol, maar hoe groter de wand, hoe meer details we kunnen toevoegen.

 

Wil u liever een kaart met meer details en landgrenzen, kies dan voor onze houten kaarten, beschikbaar in drie formaten (2m 4, 2m, 1m 2) die dankzij hun zelfklevende achterzijde en bijgeleverde mal heel eenvoudig kunnen bevestigd worden. Je koopt ze als een kant en klaar pakket of laat ze monteren door ons projectmedewerkers. Leuk als een natuurlijke extra in de ruimte.

 

Bekijk een voorbeeld van onze kaarten in onze showroom The Beacon

 

Sint-Pietersvliet 7, 2000 Antwerpen – Enkel op afspraak.

 

Gerelateerde producten