Trouwzaal District Antwerpen – Felixpakhuis

Nada verzekert pasgetrouwde koppels van een groene start door inrichting van de trouwzaal met een uniek kunstwerk. In Antwerpen kan je huwen voor de grootste mosmuur van België. Het is een unieke locatie om elkaar het jawoord te geven.

Concept: Trouwen voor een grote blikvanger in mos met directe link naar het District door verwerking van een 3D stadsembleem en de skyline van de stad.

Technical Specs: Moswand van 12m x 2,5m in verschillende mossoorten en met graduele kleurovergangen van rendiermos. Rechts van de wand is een gedeelte uitgewerkt in Naturel en Urban Jungle, links start het moswerk met een uitvergrootte ‘A’ in meerdere niveauverschillen voor extra dynamiek en diepte.

“Vanaf 1 juli 2017 trouwen inwoners van het district Antwerpen niet meer op ‘t Schoon Verdiep, maar in het Felix Pakhuis in de Oudeleeuwenrui. De nieuwe trouwzaal, met speciaal ontworpen moswand, werd maandag voor de eerste keer al eens ‘getest’. Het waren leerlingen van basisschool Musica die in het huwelijksbootje stapten, in aanwezigheid van districtsraadslid Filip Deckers.” 

Gazet Van Antwerpen