Signature Trees

Ooit al gedacht aan een boom op kantoor ? En liefst nog met weinig of geen onderhoud ? Of op zoek naar groen in een ruimte waar te weinig licht of teveel tocht is ? Dat kan met onze Signature Trees !

Met onze natuurgetrouwe kunstbomen ‘Signature Trees”, haalt u een uniek stuk natuur naar binnen.Iedere kunstboom wordt speciaal voor u ontworpen en met de hand op maat gemaakt, zodat de ruimte en de boom samen een perfect geheel vormen.

 

Een gedroogde stam wordt samen met takken op de juiste maat gemaakt en voorzien van kunstblad. Aan de stam maken we een parasolvoet, zodat de boom zelfdragend is. De voet wordt afgewerkt met aarde, bark of grind ter versterking van het natuurlijk effect. In veel gevallen is het ook mogelijk de boom in een pot te plaatsen, dit is afhankelijk van de grootte van de boom.

 

Desgewenst wordt de boom behandeld met een brandvertragend middel. Hiervoor wordt een goedgekeurd middel, dat uitbreiding van brand voorkomt. Bij de boom wordt dan een certificaat geleverd. Dit is een certificaat van goedkeuring door de brandweer.

 

Er zijn geen standaard maten of vormen; alles is maatwerk en de mogelijkheden zijn eindeloos. Onderhoud is niet nodig, enkel raden we één keer per 6 manden afstoffen van de bladeren aan.

 

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste boom,uw groen visitekaartje !