Napo’s – Quality Grill

Een groene platmos en bolmoswand and als teken van harmonie in een restaurant. Ga er maar aanstaan : Een Jood, koptische Christen en 3 Moslims die samen een zaak starten aan het Eilandje in Antwerpen. In sommige landen is dat vragen om moeilijkheden. Maar niet in deze zaak: "We leerden elkaar kennen in de horeca op het Zuid" steekt Rachid van wal. "Door ons werk groeide er respect en een warme vriendschap".

We kregen de opdracht om een grote doorlopende muur tussen restaurant  en bar een nieuwe invulling te geven. Omwille van de variatie in het oppervlak  voor een platmos met bolmoswand. De muur werd gepersonaliseerd met het gefreesde Napo’s logo en ’tolerance’  freeswerk, die een vreedzame boodschap van verbroedering en verdraagzaameid verkondigt. Door met indirect verlichte planten te werken boven de muur, werd een extra dimensie gegeven aan de muur.

 

Voor een hartelijke ontvangst in een gezellig, authentiek kader met een prachtig uitzicht op het MAS en de jachthaven, moet je dan ook bij Napo’s zijn. Dit grillrestaurant biedt een smeltkroes van het beste uit het Middelands Zee Gebied  : een beetje Libanees, wat Israelisch, iets Egyptisch en Turkse ingrediënten.

 

www.napos.be

Gerelateerde producten