Business center Blue Point

Unieke moswand in Modern Moss van 25m op 2,5 meter in hoogte voor meetingcenter AGORIA / ALM te Berchem.

Moswand in de lange gang bij meetingcenter ALM. Ontwerp gebaseerd op het patroon en de moswand gerealiseerd voor de opening van de Gentse Floraliën. BluePoint Antwerpen business center, voordien ALM  Antwerpen, ligt in een groene en rustige omgeving, op 10 minuten van Berchem station en biedt gemakkelijke parkeerfaciliteiten, zowel boven en ondergronds.

 

Blue Point: 25 vergaderzalen te huur in een klassiek en indrukwekkend complex met uiteenlopende faciliteiten voor het organiseren van meetings, vergaderingen en evenementen tot 600 deelnemers. BluePoint’s grootste evenementen ruimte biedt tal van audio-visuele mogelijkheden voor efficiënte presentaties. Catering op maat voor vergaderingen, conferenties, workshops, product presentaties, recepties en walking diners maken ook deel uit van de diensten van het bedrijvencentrum Antwerpen. Diverse ‘open lucht’ ruimtes, waaronder een prachtige dakterras voltooien de voordelen van deze Antwerpse evenementenlocatie en zijn ideaal voor het houden van een bedrijfsbarbecue of een tuinfeest.

 

Het bedrijvencentrum BluePoint Antwerpen is ook geschikt voor het huren van kantoren. Een centrale receptie biedt ruime ondersteunende diensten voor bedrijven.

www.bluepoint.be

Gerelateerde producten