Het Poetsbureau / Work Wizards

In het hoofdkantoor van het Poetsbureau een Work Wizards installeerden we verschillende unieke moswanden, een grote plantenwand, verschillende kleinere mospanelen in de kantoren, binnen en buiten, kleinere planten, hangende ecosystemen in glazen druppels en enkele mobiele groenwanden. Het groenconcept werd in het ganse gebouw doorgetrokken en zorgt voor een unieke aankleding in dit prachtige gebouw.

Het nieuwe hoofdkantoor van Het Poetsbureau en Work Wizards is geheel getransformeerd tot een ruimte voor natuurbeleving door het concept van Mosmuur. We hebben talloze moswanden, logo’s, installaties en ook een grote levende muur gecreëerd in de eet- en evenementenruimte. In nauwe samenwerking met onze klanten zijn we erin geslaagd om meerdere verbluffende en opvallende moswerken te creëren die een out-of-the box ontwerp en natuurlijke componenten combineren. Patronen en lijnvoering zijn overal herhaald, onder meer de vormen van de vloertegels en hexagons herhaald in mospatronen tegen de wand.

Het Poetsbureau: anders en beter

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren schoonmaker of schoonmaakster via dienstencheques?  Het Poetsbureau zoekt én vindt snel een geschikte poetsman of poetsvrouw met dienstencheques voor jou. Resultaat? Je woning ligt er schitterend proper bij en dat tegen een voordelig tarief waarvoor je het zeker niet hoeft te laten.

 

Het Poetsbureau for business etaleert dezelfde zorg als onze huishoudelijke hulp. Aangevuld met de instelling die een zakelijke omgeving vereist. Omzichtig. Discreet. Onopvallend in aanwezigheid, opvallend in resultaat.

 

Work Wizards richt zich op tijdelijke versterking: van arbeiders tot bedienden, van kantoor tot industrie, van studenten- tot flexijobs.

 

www.hetpoetsbureau.be

 

Tech specs:

 

  • Living Wall – luchtzuiverende groenwand, volautomatisch, 5000 x 2000mm met zwevend waterreservoir
  • Living Wall Wheels – dubbelzijdige roomdiver met luchtzuiverende planten, 600x1200x1800mm
  • 22 Moswanden ‘Modern Moss’
  • Grote cirkelvormige moskader Seascape in fijne metalen lijst, 180cm voor bureel van de zaakvoerder
  • Hoek wand in ‘Modern Moss’ van 7000 x 1500mm met berkenstammen
  • Unieke Naturel wand in de meetingroom
  • Grote moswand met twee eiken logo’s op afstandhouders voor inkomruimte
  • Moslogo’s met eikenfineer voor de eetruimte
  • Schorspanelen van 500 x 500 mm voor de buitenruimte