Portobello

In opdracht van het Antwerpse projectbureau Pinkeye realiseerden we bij kledingzaak Portobello te Leuven een moswand vol leven in Urban Nature stijl. Een stijlvolle groenwand voor een stijlvol nieuw interieur en een uitermate sympathieke winkelgerant.

Marc Vandeven, telg van een gekende Leuvense kledingzaakfamilie, en Nicole Janssens startten in 1982 een herenkledingwinkel in de Bondgenotenlaan. In 2003 ruilden zij de 2 bestaande vestigingen voor een nieuwe locatie met bijna dubbel zoveel winkelruimte. Een grote moswand werd de blikvanger in het nieuwe interieur. Het aanbod werd breder. De winkel draaide beter als ooit tevoren.

Portobello kan terecht zeggen: wij kleden jongeren van 16 jaar tot de man op leeftijd. En voor elk budget wat wils. Door een zeer persoonlijk selectie van uiteenlopende merken (een 40 tal) slagen wij hier in.  Een enorm verschil met de alomtegenwoordige  monobrandwinkels.  Met een 8- tal verkopers zoeken wij samen naar de perfecte outfit voor elke gelegenheid. U zal niet het gevoel hebben een nummertje te zijn. Oppervlakkigheid is bij ons uit den boze. Of u nu een kostuum zoekt voor een huwelijk of een leuke outfit voor een dagje aan het strand, bij ons vindt u alles onder één dak.

Portobello Leuven
Bondgenotenlaan 16-18
3000 Leuven

T: +32 (016) 220 230
M: info@portobelloleuven.be

Gerelateerde producten