Mossbox – BAD beurs GENT

Op vraag van journaliste / redactrice An Bogaerts (denk De Tijd, Standaard, je favoriete column in Feeling Wonen) mochten wij bijdragen aan de groenbeleving van de 'Good' stand op deze editie van de Belgian Arts en Design beurs. We leverden twee grote mossfences, enkele XXL planten en groendecoratie voor deze prachtige design-setting.

Een stoere mossbox als greenwall voor een industriële setting in de Floraliënhal, een perfecte combinatie tussen natuur en design.

 

Wat is BAD?

BELGIUM ART DESIGN is een event rond kunst en design dat plaatsvindt van 10 tot en met 13 oktober 2019 in de Floraliënhal in Gent.

BAD brengt kunst en design resoluut samen op één plek. Wij geloven dat de grenzen tussen beide alsmaar minder relevant zijn. Zowel kunst als design hebben de kracht om onze emoties te prikkelen. Ze doen ons anders naar de werkelijkheid kijken. Dat is hun kracht en meerwaarde.

BAD werkt met een team van curatoren die de deelnemers selecteren. Dit jaar zijn dat Daan Rau voor kunst en Johan Valcke voor design. Daarnaast zal Tatjana Pieters een platform bieden aan jonge of onbekende kunstenaars en zal trendwatcher An Bogaerts een setting maken om u door de hedendaagse en de aankomende trends te loodsen.

 

Technical Specs:

 

  • Moswand 2m x 2m type Mossfence
  • Modern moss vulling
  • Event opstelling – 4 dagen
  • Locatie: BAD Beurs, Floralënhal Gent

Gerelateerde producten