Restaurant Nathan

Voor onze overburen van Restaurant Nathan werd een uniek totaalconcept gerealiseerd. Een decoratief lijnenspel van houten wandplanken en moswanden, doorlopend over de hele zaal, is de grootste blikvanger in dit interieur. Voor de bar ontwierpen we een uniek verlichtingselement met groen en planten. Op de tafels staan unieke stukjes die elk seizoen veranderen. De zaal doet dienst als gallerij: alle kaders bij Nathan zijn te koop.

Beste vrienden en foodlovers

We verwelkomen jou graag in Restaurant Nathan voor een culinaire lunch of diner met (h)eerlijke seizoensgebonden producten en een vlotte bediening, waarbij jij als gast centraal staat. Met aandacht voor het product, een moderne Frans-Belgische keuken en aangepaste wijnen zullen we je alvast culinair laten genieten.

Ik heb mijn passie voor het koken en smaak gekregen doorheen jaren ervaring bij tal van sterrenzaken. Zo heeft de ervaring die ik in o.a. Dôme, De Pastorale, L’épicerie du Cirque en Hof van Cleve heb opgedaan, een indruk bij me nagelaten. Het mooie interieur  en de moswanden werden gerealiseerd door onze overburen: NADA – Mosmuur.

Mijn partner, Eva Van de Peer is gastvrouw en verzorgt de wijnen. Met haar enthousiasme en optimisme, is ze de ideale gastvrouw.

Tot binnenkort!

Met smakelijke groeten,
Nathan Van Echelpoel

www.restaurant-nathan.be