Hanging garden – Kokedama-art

In het atrium van de Interactie - Academie kozen voor een speelse mos-invulling bestaande uit 15 zwevende moswerken met afhangende beplanting. Het totaalkunstwerk is zo'n 5x5x5m en bestaat uit een combinatie van mos-elementen in diverse formaten en hoogtes.

Technical Specs:

 

Mix van unieke elementen in mos ter inkleding van de binnentuin van de Interactie-Academie te Antwerpen Berchem. Mix van 15 elementen in drie verschillende formaten met een weelderige groep afhangende planten – onderhoudloos.  Totaalkunstwerk in mos.

 

De Interactie-Academie is gespecialiseerd in systeemtheorie, communicatie en verhoudingen tussen mensen. Vanuit deze expertise organiseren wij een rijk aanbod aan geaccrediteerde cursussen en opleidingen. U bent van harte welkom in Antwerpen maar ook in Utrecht!

 

De Interactie-Academie is een instituut voor systeemtheorie en systemische praktijk en is een onafhankelijke, niet gesubsidieerde non-profit instelling. De organisatie berust op vier pijlers, namelijk opleidingen, groepspraktijk, onderzoek & ontwikkeling en publicaties. We realiseren zo een stevige verankering tussen theorie, praktijk en wetenschap.

 

  • XXL mos sphere: 3x, XL mos sphere: 5x, L mos sphere: 7x
  • Mos-elementen in lappenmos en bolmos met mix artificial nature en plantic waste
  • Akoestische elementen op verschillende hoogtes gemonteerd aan nylondraden
  • Totaalkunstwerk in samenwerking met interieur-architecte Nadine Desirant

 

 

Interactie Academie Antwerpen

 

Van Schoonbekestraat 33, B-2018 Antwerpen

Site: www.interactie-academie.be