Breathing Wall – Offices

In een kantoor of werkomgeving verhoogt de productiviteit aanzienlijk bij aanwezigheid van groen of natuur. Ook helpt een plantenwand als luchtverbeteraar en klimaatregelaar. We realiseerden verschillende projecten in kantoren, al dan niet met watervoorziening.

Onze groene muren absorberen geluid en zijn een echte eyecatcher voor uw werkomgeving. Er kan een keuze gemaakt worden uit een groot assortiment interieurplanten, voor kantoren adviseren we onze breathing wall systemen met luchtzuiverende planten. Onze verticale wanden beschikken over een uniek irrigatiesysteem dat regelmatig onderhoud overbodig maakt.

 

Als het juiste licht aanwezig is kan iedere plant groeien in deze levende groen muur. Het systeem bestaat uit wandpanelen in diverse formaten die tegen een bestaande wand of draagconstructie worden vastgezet. In deze panelen worden de planten tray’s of cassettes gemonteerd waarin de planten worden vastgezet. Elke tray heeft een waterbassin en is verbonden met onder- of bovenliggende tray, zodat vers water van boven tot beneden kan doorvloeien, water geven is maar 1x maand noodzakelijk.

 

  • Werkt met standaard aardeplanten in hun originele pot die men overal kan vinden
  • Stress verlagend en warmte-regulerend: planten houden warmte vast in de winter en koelen het binnenklimaat in de zomer
  • Modules zijn gemaakt van gerecycleerd plastic en dus 100% ecologisch
  • Techniek en ltratie bestaan uit eenvoudige, standaard toestellen beschikbaar in elke doe-het-zelf zaak,dus eenvoudig te monteren en onderhouden zonder enige kennis

Eén keer per maand gieten, heel de maand lang genieten.