Hoofdkantoor ACCENT JOBS te Roeselaere

Groenbeleving en mos in alle facetten - Van een unieke XXL moswand, kantoorbeplanting in alle varianten, meer dan 150 hangende planten, ingerichte zitnissen met groen, hangende tuinen, een Urban Jungle Room tot een op maat gemaakte binnenboom verwerkt in de vergadertafel: bij Accent Jobs zorgde interieurarchitecte Laura Calleeuw voor een totaalbeleving met natuur als 'groene' draad.

In deze nieuwe architecturale parel getekend door interieurvormgeefster, architecte en styliste Laura Calleeuw werd in elke ruimte groen en natuur ingetekend. In dit moderne landschapskantoor contrasteren en complementeren de planten en natuurlijke mos-elementen mooi met de harde materialen zoals beton en staal.

 

In alle kantoren werden hangpotten voorzien zwevend onder de akoestische plafondpanelen, aangevuld met luchtzuiverende kantoorbeplanting in stoere potten en afhangende Jungle-planten tegen de glazen systeemwanden, om de inkijk in de meeting rooms te beperken. De grote vergaderzaal heeft de naam ‘Jungle-Room’ gekregen en werd voorzien van een bijpassend moslogo.

 

In de kleine vergaderruimte zijn de grote Urban Nature moswand en de ovalen, op maat gemaakte vergadertafel met ingebouwde boom en de lichtprojectie van een bladerdek op het spanplafond de blikvanger. Verder werd een op maat gemaakte plantenbak gevuld met gestabiliseerd groen, ideaal voor plaatsen met minder licht en helemaal geen onderhoud nodig.

 

Foto’s: © Robbie Depuydt Photography  – Ontwerp: Laura Calleeuw (Instagram: Lc_Interiordesigner)

 

Tech specs:

 

  • Moswand XXL Urban Nature in meeting room – 2500×3200 mm – Naturel mos op paneel + Jungle
  • Gelaserd letterlogo rendiermos mosgroen op freeswerk eik
  • 162 hangplanten – mixed species in Ecopots Brussels kleur white grey
  • Zitnissen met ingewerkte gestabiliseerde beplanting en kantoorgroen in Cosapots Geneva Black
  • Ghost wood tree met gestabiliseerde bladkruin verwerkt in massief eiken tafelblad
  • Gordijn van varen bladeren en afhangende Jungle-beplanting