Wat kost een living wall

Bereken met deze handige calculator de (richt)prijs voor jouw Living Wall project. We adviseren graag over de geschikte beplanting, zowel binnen als buiten.

Living Wall calculator - bereken zelf de prijs voor jou project

Op zoek naar een groene wand die er vanaf dag 1 mooi en vol uitziet? Dan zijn onze systeemwanden de ideale oplossing. We garanderen een blijvend groen resultaat en u hoeft zelf geen groene vingers te hebben. Aansluiten op water toevoer/afvoer is mogelijk, maar niet noodzakelijk bij dit systeem. Je kan alles automatiseren, maar ook gewoon begieten. Toch twijfels over welke opties of afmetingen passen bij jouw situatie? Neem dan even contact op met ons salesteam of laat iemand langskomen voor goed advies. Uiteraard stellen we een plantenpakket op maat samen bij een bestelling.

  • Living Wall calculator

  • Hou rekening met 15cm extra aan de bovenkant van de wand, zodat de bovenste rij ook makkelijk geïnstalleerd kan worden.
  • Indien u een opvangbak kiest onderaan moet u 35cm aftrekken van de door u gewenste hoogte.
  • Verlichting is noodzakelijk tenzij: de wand zich onder een lichtstraat of koepel bevindt of de aanwezige LUX waarde boven de 800 is.
  • Een opvangbak (30cm diep en hoog) onderaan (hout, wit, grijs of zwart) kan overtollig water opvangen.
    Automatisatie van de watercyclus is mogelijk met timer mits een reservoir en een kraan voor watertoevoer (via het contact formulier).
  • Voor opties met tuinslang(aansluiting) is kraan, afvoer en kraankoppelstuk 26mm buitenschroef door klant te voorzien.

  • De berekende prijs is exclusief installatie- en transportkosten. Voor een complete prijs, gelieve een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze groene wanden zijn een echte blikvanger in elk interieur. Bovendien zuiveren de planten de binnenlucht en verbeteren ze het klimaat. We hebben verschillende variaties en toepassingen voor binnen, buiten, losstaand, zwevend of hangend,… voor ieder interieur bieden we een geschikte oplossing.